Pentru că momentele importante din viaţa dumneavoastă trebuie celebrate ca atare, vă invităm să deveniţi oaspeţii noşti! Aici, orice eveniment devine sărbătoare! Oferind servicii complete şi integrate, Restaurantul Trans Iviniş surprinde de fiecare dată prin atmosfera primitoare, preparate culinare delicioase şi o servire ireproşabilă!

Vasta experienţă în organizarea de evenimente festive, de la nunţi, botezuri, onomastici, petreceri tematice, până la întâlniri de afaceri, recepţii, cocktailuri, conferinţe, ne recomandă mereu, fiind garanţia renumelui câştigat prin oferirea de servicii de cea mai înaltă clasă!

Oferiţi-vă răsfăţul de a fi invitaţi la propriul dumneavoastră eveniment, lăsând toate grijile organizării în sarcina staff-ului nostru specializat!

Alegeţi dintre cele două săli, ce pot acomoda maxim 300 de persoane în cazul salonului, ori până la 50 de persoane în cazul restaurantului de nefumători şi transformaţi evenimentele importante în clipe cu adevărat memorabile găzduite în locaţia noastră!

Pentru a planifica în fiecare detaliu evenimentul dumneavoastră, vă invităm să ne contactaţi la numărul: 0744 776 260.

 

Vezi Galeria foto